Om os

Vi er leverandør af alt fra korrigerede læder til den mest eksklusive anilin læder.

CAMO Leathers A/S blev stiftet i 1996 af Jørgen Birch. Virksomheden har domicil i Auning, 40 km nord for Aarhus. I 2006 byggede CAMO Leathers A/S et nyt lager og kontor på i alt 2.000 kvm. og har i dag mere end 25 forskellige kvaliteter af læder og mere end 600 forskellige farver på lager. Dette gør os til én af de største læderleverandører til møbelindustrien og kontraktmarkedet i Nordeuropa.

Vi benytter os af meget stærke samarbejdspartnere i henholdsvis Italien, Østrig, Tyskland og Brasilien - så det er altid muligt at tilgodese specielle kundeønsker. Vores hovedmarked er Skandinavien, Baltikum, Nordtyskland, Slovakiet og Polen, så kollektionsmæssigt er denne nøje tilpasset de ovenstående markeder.

Vi kan derfor tilbyde en kollektion fra lager, som strækker sig fra korrigeret læder til den mest eksklusive anilin læder.

Hos CAMO Leathers lægger vi vægt på gode personlige relationer til vores kunder og forhandlere. Vi vil gerne kende de mennesker vi driver forretning med, og vi udfører et ekstraordinær serviceniveau. Se hvem vi er, i filmen til venstre.